maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uutta miittiä?

Tervehdys,

Meillä oli Hakkiksen kanssa puhetta, että pidettäisiin vappuna jonkinlainen cosplay-piknik tai muuta vastaavaa. Tulin sitten miettineeksi että siinähän olisi samalla hyvä veruke pitää uutta miittiä myös tämän porukan kesken.

Vappu sattuu kurjasti keskelle viikkoa, mutta olisi hauskaa jos saataisin edes joku teistä mukaan ja olisi mahdollisuus nyt tavata vielä niitäkin, jotka eivätkään Desuconiin pääse. Mutta ei ole siis tarkoitus välttämättä pitää juuri Märchen miittiä, itse aiotaan vappuna cossata Hakkiksen kanssa Ib-pelistä. Mutta toki jos teistä monikin jaksaa raahautua tänne Jyväskylään asti niin myös SH-aiheiset ajanvietteet (ropet, keskustelut, yms.) ovat tervetulleita. Ohjelmassa voi kuitenkin olla muutakin cossaamista tai photoshoottaamista tai mitä nyt keksitäänkään.

Ei ole siis mitään tarkkaa vielä sovittu tai päätetty, tämä oli vaan tällainen idea nyt alkuun. Lähdetään vaikka ensiksi siitä millainen porukka saadaan kokoon vai saadaanko ketään. Eli kertokaa oletteko kiinnostuneita ja jos olette niin millaista miittiä toivoisitte, photoshoottia, Märcheniä/Sound Horizonia, yleistä cossausta tai jotain muuta? Toki otettava huomioon myös säävaraus, jos sataa mummoja niskaan niin sitten pitää piknik suunnitelmia muuttaa. Eli ehdotuksia otetaan vastaan! Kiinnostuiko kukaan/pääseekö kukaan vappuna Jyväskylän suuntaan?


Ottakaa huomioon piknikin säävaraus


7 kommenttia:

  1. Minä tälleen ihan lisäilen, että mun kämppääni pääsee taas yötä viettämään, jos tosiaan kiinnostusta herää. :)

    VastaaPoista
  2. Toinen Sound Horizon miitti kiinnostaa suuresti! :)

    Itse ehkä olen vapulle itsessään vähän nihkeä: se ei oo koskaan ollut mun juhla, liikaa huutavia ja humalaisia ihmisiä. Pysyttelen yleensä joka vuosi vappuna kotona. Jos siis mahdollista välttää niitä Jyväskylän pahimpia vappubiletyspaikkoja missä ne ikinä ovatkaan niin arvostaisin suuresti.

    Vappu tosiaankin on keskellä viikkoa, ja viikonloppumiitit sopii yleensä paremmin ainakin täältä etelästä tuleville.

    Mutta all-in-all olen mukana, tämä vappumiitti tai joku viikonloppumiitti! Jos vappumiitti toteutuu, änkisin varmaan Murkille ke-to yöksi ja aamulla hyppäisin junaan: hyvässä lykyssä kerkeen iltapäivätunneillekin :D
    ...tosin jos muitakin Murkille änkeäviä löytyy ja jos Murkille käy, pystyisin tulee jo tiistai-iltana mutta kattoo nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy aika pitkälti mitkä ajat tahansa. Tiistain päivät ovat yleisesti ottaen lyhyitä, että silloin saa toki tulla ja torstaina mulla ei pitäisikään tossa vaiheessa enää tunteja aamusta olla, phew! (ei sillä etteikö skippaaminen olisi täällä jo tuttu käsite, höhö.)

      Poista
  3. Ajatus piknikistä(tai miitistä ylipäänsä) kuulostaa hauskalta. Olen näillä näkymin mukana :)

    VastaaPoista
  4. Ihana ajatus, mutta miksi aina niin kaukaisuudessa </3 Taitaa mennä multa väliin.


    T. köyhä opiskelija jonka rahat menevät Desuconiin.

    VastaaPoista
  5. Mites täällä? Haluttaisko tehdä uusi päivitys tälle, jotta voitaisiin vähän suunnitella ohjelmaa/aikataulua ja saataisiin näin varmistettua tulijoista? :) Toki jos Nia jaksaa tätä merkintää muokata, niin mikäpä siinä.

    VastaaPoista
  6. Uus päivitys vois olla hyvä, kasassa nyt taitaa olla Nia, Hakkis, KuroiWing, Murkki ja minä. Pari tyyppii ois viel kiva saada mukaan.

    Miitti ois jo siis ens viikon keskiviikkona, huih! Uus päivitys ja paljon huutomerkkejä, että nyt kaikki mukaan! ;)

    VastaaPoista